Stripstar.no

Stripstar.no

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Nyttig info

Hvordan foregår booking prosessen?
Steg 1: Etter du har funnet din ønskede artist, trykker du deg inn på et av “book nå” knappene på siden og fyller ut skjemaet og sender det inn til oss.
PS! Sørg for at du fyller inn riktig informsjon, så behandlingen av booking blir så effektiv som mulig, både for deg og oss! 

Steg 2: Booking agenten kontakter deg på mail, og ved behov på telefon iløpet av kort tid. Slik at forespørselen raskt blir ferdigbehandlet. 

Hvor lenge varer et vanlig show?

Varigheten på de fleste type show vi tilbyr er fra 10-15 minutter, det avhenger av artistens koreografiske valg og spilleliste.

Om et dobbelt show eller andre type show med lenger varighet er ønskelig, ber vi deg/dere beskrive nøyaktig hva du/dere ønsker ved utfylling av bookingskjemaet, slik at booking agenten vår kan gi deg/dere et “skreddersydd” tilbud.

Hører jeg fra artisten før showet?
Etter at du har mottatt bekreftelsen på bookingen vil den utvalgte artisten kontakte deg senest en dag i forveien slik at dere kan avtale detaljer rundt musikk, kostymer, entrè etc.
Hvordan foregår oppgjøret?
Oppgjør overrekkes artisten ved oppmøte eller ved forhåndsbetaling, i noen spesielle tilfeller vil vi be om forhåndsbetaling av byrå honoraret for å gjøre prosessen enklest mulig for alle parter. Dette vil i så fall bli opplyst av booking agenten ved bestilling.
Hva bør vi forberede med tanke på showet?
Dere bør ha et sted hvor artisten kan skifte, våre artister er svært diskret ved ankomst, og vet godt at dette som regel er en overraskelse eller en hemmelighet.
Hva er vilkårene for avbestilling?
Viktig ! Avbestilling må gjøres 48 timer før avtalt show, ved forsinket avbooking tilkommer det et avbestillingsgebyr som utgjør halve honoraret for det avtalte showet. F.eks hvis prisen er 2999,- for showet, vil da avbestillingsgebyret bli 1499,5,-
Hva gjør jeg hvis jeg er sent ute med å booke, eller ønsker å booke den samme dagen som showet skal holdes?
Ring oss direkte eller send oss en mail, slik at vi kan opplyse om tilgjengelighet av artister ved ønsket tidspunkt og raskt avtale pris for showet.
Kan vi ta bilder og filme showet?
I utgangspunktet ikke, men noen av våre artister er åpne for det. Derfor anbefaler vi dere å avklare dette ved kontakt med artisten selv. Overtredelse av dette uten avtale med artisten vil bli anmeldt.
Kan vi matche priser fra andre byråer?
Vi tilbyr prisgaranti!
Det vil si: hvis du skulle få tilbud fra en annen aktør som 
tilbyr en bedre pris, så vil Stripstar matche dette!

NB! Med forbehold om at en kan fremlegge et bevis på et konkurrerende tilbud gitt av en annen aktør.

Hvordan kan jeg bli artist hos Stripstar?
Hvis du mener du har det som skal til for å bli en del av strip eliten i landet. Så er vi absolutt åpne for å høre hva du kan bidra med, send oss en utfyllende beskrivelse om hva du kan bidra med og hvorfor du ønsker å bli en del av teamet. Så tar vi kontakt med deg fortløpende for å avholde et intervju i person eller interaktivt. (Fyll ut skjemaet nedenfor).
Hvilke områder i landet tilbyr dere artister i?
Vi tilbyr artister i ulike deler av landet, send inn en forespørsel til oss og kommenter hvilket område du ønsker opptreden i, så kommer booking agenten tilbake til deg om mulighetene for å få det gjennomført på det ønskede tidspunktet.

Fant du ikke svaret du så etter? Kontakt oss så hjelper vi deg raskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *